onsdag, januari 17, 2007

Vett och Etikett på Biografen

I lördags missade alla som inte var på Animotion något. Äntligen finns det en schysst animationsfestval (även om det fanns gott om utrymme för förbättring). Ska se om jag inte kan få upp några videoklipp från de bästa filmerna lite senare.

Igår var Calle, Mats, Markus + Jag och såg The Departed. Publiken var en väldigt dålig publik, bakom oss satt det några som skrattade för att filmen var "sååå löjlig" (Klart ni får övernaturligt våld om ni går på en actionfilm vad förväntade ni er?). Till höger satt någon som gömde sig bakom sätet framför så fort de sköt. Snett till vänster prasslade de med sina stuprörsgodispåsar. Osv.

Först funderade vi på att ställa oss utanför biografen för att Konfrontera de som suttit bakom oss. Men efter att ha stalkat dom ett tag kom Markus på den geniala idén att vi istället ska starta en ABF-kurs; "Vett och Etikett på Biografen". Då kan man helt enkelt om någon stör på biografen bara gå fram till dem efter filmen "Hejsan, jo jag märkte att du verkade lite ny på det är med bio.. Kanske det här vore något för dig" och så räcker man över ett informationsblad om kursen.

Hjälper inte det får man "Dextra" dom.

3 kommentarer:

Elin sa...

Hah! Det låter ju jättebra :)
Jag hatar andra människor på bio.

Raxl Snaxel sa...

Just det! En rättmätig käftsmäll borde delas ut efter visningen till alla som pladdrat (om det inte är man själv)

Anonym sa...

Går rykten om att även påsprasslare och läskslurprare kan komma att dextras framöver.
-M